preskoči na sadržaj

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

 > O školi  > Propisi
Priloženi dokumenti:
PRAVILNIK O ZASTITI OSOBNIH PODATAKA TUSDU 2018..pdf
PRAVILNIK O VIDEONADZORU 2018.pdf
eticki kodeks TUSDU 2016..pdf
KUCNI RED PRAVILNIK2016.pdf
biljeske uz financijski izvjestaj2016.pdf
Kriteriji za odre ivanje visine naknade stvarnih materijalnih troskova i troskova dostave informacija NN 12-14.doc
Pravilnik o promicanju spoznaje o stetnosti uporabe duhanskih proizvoda za zdravlje od 01. veljace 2011..doc
Pravilnik o zastiti i obradi arhivskog i registraturnog gradiva od 01. veljace 2011..doc
Pravilnik o zastiti na radu od 01. veljace 2011..doc
Zakon o pravu na pristup informacijama 2013.doc
Pravilnik o izradbi i obrani zavrsnoga rada.pdf
Pravilnik o nacinima, postupcima i elementima vrednovanja ucenika u osnovnoj i srednjoj skoli.pdf
Pravilnik o polaganju drzavne mature.pdf
Pravilnik o NOiI nastave u strukovnim skolama.pdf
Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 4. godinu obrazovanja za zanimanje turisticko-hotelijerski komercijalist i hotelijersko-turisticki tehnicar.docx
Pravilnik o izvodenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan skole.pdf
Poslovnik o radu skolskog sportskog drustva 2014..doc
Plan klasifikacijskih oznaka.doc
PRAVILNIK O RADU 2015.doc
TUS fin izvj za 2014 FINA.xls
STATUT 2015.doc
Vremenik izradbe i obrane zavrsnog rada za sk.god.2015-2016.pdf
nastavak obrazovanja novi pravilnik.pdf
TUS PLAN NABAVE 2015..pdf
TUSprijedlog plana 2016 2018.xls
STATUT IZMJENE I DOPUNE 2016 GODINA.doc
Pravilnik o provedbi postupaka jednostavne nabave u skoli.pdf
Godisnji plan i program 2017.-2018..pdf
Skolski kurikul 2017 -2018 FINAL VERSION.pdf
Financijski izvjestaj za 2017..pdf
Biljeske uz FI za 2017..pdf
prijedlog TUS plana nabave za 2018.pdf
GPP 2018 2019.pdf
Skolski kurikul 2018 2019.pdf


IZMJENE U RASPOREDU
OBILJEŽAVANJE
Popis udžbenika

Ukoliko u popisu udžbenika nisu navedeni udžbenici za pojedine predmete, predmetni nastavnici istih, će na prvom nastavnom satu dati potrebne informacije.

Dopuna:
PREHRANA I POZNAVANJE ROBE, udžbenik za 1. i 2. razredu THK, 1. razred HTT, konobare i kuhare  sve tri godine.

Šifra: 020854
Autor: TANAY,HAME

Natječaji za radna mjesta
Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Vijeće učenika

U nastavku je zapisnik Vijeća učenika održanog 14. rujna 2015. godine...

GASTRO 2015
Za razrednike
OBRASCI

 

www.postani-student.hr
www.ncvvo.hr
www.asoo.hr
www.azoo.hr
www.mzos.hr
www.tzdubrovnik.hr
www.visitdubrovnik.hr
www.bestindubrovnik.com
www.mvp.hr
www.dhmz.htnet.hr
www.zuts.hr
www.htz.hr
 
www.mint.hr
 
 

 

CMS za škole logo
Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik / Župska 2, HR-20000 Dubrovnik / www.ss-turisticka-ugostiteljska-du.skole.hr / ravnatelj@skole.hr
preskoči na navigaciju